Informatii genereale

Prin accesarea și folosirea site-ului ibcinox.ro/ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, menționate mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

1. Drepturi de autor

Informațiile conținute în acest site sunt proprietatea iBC iNOX din Brasov, identificat cu CUI 36705746. Folosirea fără dreptul de utilizare, obținut în scris, a oricărui text, imagine sau logo este interzisă și se pedepseste conform legii. Proprietarul site-ului ibcinox.ro/ro are dreptul de a modifica aceste prevederi fără nici o informare în prealabil.

2. Descriere produse

Site-ul ibcinox.ro/ro comercializează containere de tip IBC (intermediate bulk container) acestea fiind cea mai avansata soluție pentru manevrarea lichidelor alimentare și nealimentare de pe piața internațională. IBC-urile ofera o soluție economică, ecologică, sigură, ușor de utilizat și implementat în fluxul tehnologic. Containerele IBC sunt produse exclusiv din oțel inoxidabil – pentru a fi compatibile cu majoritatea produselor alimentare, sunt supradimensionate pentru a rezista unui mediu de lucru greu și pentru o lungă perioadă de timp. Fundul containerelor este laminat la rece, obținându-se astfel forma optimă pentru o spălare eficientă și evitându-se depunerile. In gama noastra de produse veti gasi: rezervoare inox, butoaie inox, pompe inox, cisterne inox, filtre inox, ibc inox.

Prețurile afișate în cadrul site-ului ibcinox.ro/ro sunt în lei. iBC iNOX își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor, oricând, fără nici o notificare.

3. Comandă și plată

Adaugați în coş produsele dorite şi finalizați comanda. La finalizarea primei comenzi se va crea un cont, urmând ca de la a doua comandă, să vă autentificați cu adresa de mail și parolă. Finalizarea comenzii se va face în cadrul unei pagini securizate, unde veţi confirma datele de livrare şi modalitatea de plată.

 Ramburs – plata cash la curier;

La descriere transfer specificaţi numărul comenzii dumneavoastră. De regulă termenul de livrare este cel specificat în pagina fiecărui produs și este în funcție de disponibilitatea.

Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

4. Livrare

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2019-07-24 comenzile cu valoare mai mare de 3000 lei beneficiaza de livrare gratuita.
  • Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 3000 lei este de 50 lei.
  • Perioada de livrare este de 2-3 zile lucratoare pentru produsele pe stoc.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

5. Confidențialitatea datelor

Citiți aici : Politica de confidentialitate

6. Garantie

Toate produsele comercializate de Ibc Inox beneficiaza de garantie pentru o perioada de luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

7. Retur

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Galaxiei 19, Sanpetru, Brasov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile .

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

  1. Ca să returnezi produsele vândute de Ibc Inox, completează formularul de mai jos.
  2. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur de mai sus.
  3. Daca vrei sa returnezi mai multe bucati din acelasi produs este suficient sa completezi un singur formular de retur. Daca vrei sa returnezi mai multe produse, diferite, completeaza cate un formular pentru fiecare dintre acestea.